Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

НАЦИОНАЛНА и МЕЖДУНАРОДНА КУПА ХАСКОВO

НАЦИОНАЛНА КУПА ХАСКОВО и МЕЖДУНАРОДНА КУПА ХАСКОВО OPEN

ГКК "Алеко" отново се завърна с медали от състезанията по карате, а именно Национална купа за деца и младша възраст и Международна купа за старша възраст и младежи, които се проведоха на 10 и 11 октомври в гр. Хасково.
На комбинираното състезанието взеха участие 210 състезатели, 16 от клуба от страната и чужбина. Клуб "Алеко" се завърна с общо 13 медала, от които 2 златни, 5 сребърни и 6 бронзови.
Като помощник-треньор на клуба имам удоволствието да съобщя на читателите, за успехите на нашите състезатели. От Международна купа Хасково резултатие са както следва: Стефан Петков – златен медал кумите, бронзов медал ката; Антонио Славков – златен медал ката; Богдан Георгиев – сребърен медал кумите; Купа и сребърни медали отборно ката за Стефан Петков, Антонио Славков и Богдан Георгиев.
Стефан Петков бе награден на официалното откриване на първенството от генералният секретар на Българска Национална Федерация Карате за най-атрактивен състезател. Той получи униклна сребърна монета с лика на Богородица, символ на град Хасково.
При по-малките с медали се завърнаха: Маргарита Петрова – сребърен медал кумите; Ема Дамянова – сребърен медал кумите и бронзов медал ката; Купа и бронзови медали отборно ката за Маргарита Петрова, Ема Дамянова и Лора Илиева; Георги Йорданов – бронзов медал ката; Пламен Фердинандов – бронзов медал кумите; Даниел Кръстев – бронзов медал кумите; Симеон Парашкевов – сребърен медал кумите.
Това състезание бе контрола за Стефан, Антонио и Богдан, които на 16 и 17 октомври, ще вземат участие на Блаканско първенство в Балъкесир, Турция. На Балканското също така ще вземе участие и сенпай Верони Маринов.
Искам да пожелая, от мое име и от името на старши треньора сенсей Марин Маринов, успех на състезателите на предстоящото първенство. Аз съм убедена, че с техните възможности и потенциал, биха могли да поставят България в челните класации.

Надежда Славкова

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания