Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПРИВЕТСТВИЕ НА КМЕТА КЪМ УЧИТЕЛИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ

СКЪПИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ!

Наближава 15 септември - първият ден от Новата учебна година!
Щастлив миг за деца, за учители и родители.
Първият учебен ден е емоция, която помним през целия си живот!
Навсякъде в училищните дворове отново ще греят усмихнати детски лица. Отпочинали през лятото, заредени с много енергия, нашите деца са готови отново да поемат по пътя към овладяване на науката.
Най-вълнуващ ще е празникът за малките първокласници. Развълнувани и притеснени, за първи път те ще прекрачат свещения праг на родното училище и за тях за първи път ще бие школският звънец. Пожелавам им много успехи и дръзновение!
Голямата отговорност на училището е не само да обучава и възпитава учениците, а да подготвя за живота личности, които умеят да общуват, да търсят и откриват сами нужните знания, да се справят с живота, да бъдат достойни българи и хора. Затова предстоящият празник ми дава повод отново да засвидетелствам своето уважение и признателност към всички учители, които посвещават своя труд, талант и усърдие на образованието и възпитанието на децата на Свищов.

На всички Вас - драги първокласници, малки и големи ученици, уважаеми преподаватели, пожелавам на добър час и спорна нова учебна година!


СТАНИСЛАВ БЛАГОВ
Кмет на Община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания