Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищов с още един депутат в 41-то Народно събрание

Инж. Аспарух Стаменов от Свищов влезе като депутат от ГЕРБ в 41-то Народно събрание на мястото на д-р Людмил Гецов, съобщиха от областното ръководство на ГЕРБ.
Д-р Людмил Гецов, неврохирург от Горна Оряховица, трябваше да заеме мястото на мажоритарно избрания от ГЕРБ Цветан Цветанов, който стана министър на вътрешните работи.
От ръководството на ГЕРБ във Велико Търново посочиха, че д-р Гецов е депозирал писмено заявление до Народното събрание, в което е посочил, че се отказва от мястото си на народен представител. "Вероятно д-р Гецов се чувства по-полезен в работата си в региона. Той е голям професионалист в своята област, ние ценим неговите качества и се съобразяваме с решението му", посочиха от ръководството на партията във Велико Търново.
Така мястото на Гецов бе заето съответно от следващия в пропорционалната листа на ГЕРБ – инж. Аспарух Стаменов от Свищов.
Така, след като Аспарух Стаменов вече положи клетва като депутат в 41-то Народно събрание, представителите на Свищов в настоящия национален парламент вече са трима.
Свищовски депутати в Народното събрание са още д-р Ваньо Шарков и Лъчезар Тошев от Синята коалиция.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания