Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Над 30 души посетиха приемните на д-р Ваньо Шарков

Над 30 души посетиха приемните на д-р Ваньо Шарков в Свищов, Царевец и Ореш, които народният представител от Синята коалиция организира за жителите на общината ни на 3-ти август 2009.
"Това са първите ми приемни като депутат от 41-то Народно събрание.", обясни след срещите с гражданите на пресконференция народният представител от Свищов, който беше депутат и в предния парламент.
Д-р Шарков допълни, че оттук насетне приемните му ще бъдат регулярни и винаги, освен в града, ще има изнесени приемни и в поне две села от общината, като следващите му приемни ще са в началото на септември.
"На приемната в Царевец дойдоха 7 души с конкретни лични проблеми, свързани предимно със здравеопазването: търсене на помощ за операция, проблеми с ТЕЛК и прочие.", информира д-р Шарков, съобщавайки още, че в селото при него са дошли и група силно обезпокоени майки, притеснени от предсрочното освобождаване на затворник, съден за убийство и блудства. "По този повод лично посетих свищовското полицейско управление, където ме увериха, че следят случая и във връзка с него в Царевец ще бъде осигурено по-засилено полицейско присъствие.", заяви д-р Шарков.
Приемната на депутата в Свищов бе посетена от 8 души. Сред поставените лични проблеми, сред които отново са преобладаваха тези, свързани със здравеопазването, помощта на д-р Шарков са потърсили и група жители от село Алеково, които са настояли за съдействие относно с проблем с бившата председателка на читалището в селото, която отказва да признае новото ръководство на читалището и възпрепятства неговата дейност.
В Ореш приемната на д-р Ваньо Шарков бе посетена от 15 души, които също основно са потърсили съдействието му по медицински въпроси.
На пресконференцията народният представител от Свищов съобщи още, че ще се опита да помогне и за разрешаването на друг много важен проблем за свищовлии – лошите републикански пътища, които водят до града. "Още следващата седмица ще се срещна с новия шеф на ИА "Пътна инфраструктура" и ще настоявам да бъде запълнена голямата дупка на пътя Стежерово – Българене, това е направо безобразно безотговорно отношение от страна на Агенцията – само въпрос на време е да стане тежка катастрофа и да загинат хора на това място.", коментира д-р Ваньо Шарков.
В 41-то Народно събрание д-р Ваньо Шарков е заместник-председател на Комисията по здравеопазване, член на Комисията по култура, гражданско общество и медии и заместник-председател на парламентарната група на Синята коалиция.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания