Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Юношите от ФК "Академик" гостуваха на кмета Благов

Представителният отбор на юношите от ФК "Академик" – Свищов гостува на кмета на Общината Станислав Благов след завръщането си от международния футболен турнир за юноши, младша възраст, който се провежда в побратимения със Свищов френски град Балани.
Участието на свищовския отбор в този престижен турнир е традиционно и вече 10 години, благодарение на партньорството между двата града, момчетата от юношеския ни футболен отбор имат възможност да премерят сили с техни връстници от Франция, Уелс, Белгия, Холандия и Румъния.
Тази година отборът на "Академик"-Свищов спечели купата за Второто място на турнира след оспорван финал с отбора на Уелс. Освен това нашите футболисти спечелиха и специалната награда на кмета на Балани Сесил Бремард, която им връчи купата за най-симпатичен отбор на турнира. В турнира, провел се в края месец май, са участвали шест отбора.
На срещата с кмета Станислав Благов, освен младите свищовски футболисти, присъстваха треньорът на отбора Тодор Борисов и заместник-кметът Емил Димитров, който традиционно през последните години е ръководител на групата, която представя Свищов на футболния турнир в Балани.
"Поздравявам ви за отличното представяне и постигнатия успех!", обърна се към своите гости кметът Станислав Благов като се пошегува, че сега е важно момчетата да се съсредоточат върху финала на учебната година и отличните оценки.
В края на срещата младите футболисти и техния треньор се фотографираха за спомен с кмета на Общината и завоюваните купи от турнира в Балани.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания