Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Без инциденти на изборите, апелират от РУ "ПБС"

Всички мероприятия, свързани с масово събиране, са предпоставка за възникване на инциденти и произшествия, напомнят от Районното управление "Пожарна безопасност и спасяване" в град Свищов във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент и Народно събрание.
За недопускане на такива ситуации От РУ "ПБС" препоръчват стриктно спазване на установения в сградите вътрешен противопожарен ред, тютюнопушенето да се извършва на определените за целта места, а при необходимост евакуацията от сградите да става без паника – по указаните с табели и знаци изходи за евакуация.
От противопожарната служба напомнят още, че в изборните секции е забранено тютюнопушенето в помещенията и ползването на неизправни електроуреди.
Всички избирателни секции са оборудвани с изправни пожарогасители и кофпомпи, осигурени са ветроупорни и електрически фенери, които да се използват при необходимост. Всички членове на СИК са преминали противопожарен инструктаж, въпреки това от съществено значение при възникване на инциденти е навременно оповестяване на РУ "Пожарна безопасност и спасяване" на телефони 160 или 112.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания