Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищов е съпричастен с трагедията в Ямбол

По повод трагичния инцидент в местността "Бакъджик" край Ямбол, при който загинаха 16 души, кметът на Община Свищов Станислав Благов изпрати съболезнователна телеграма до своя колега в Ямбол Георги Славов и близките на загиналите.
"Тежка е трагедията, която ви сполетя - ние знаем каква е болката, но знаем, че в такива мигове не трябва да си сам. Уверявам ви, че всички сме с вас, че можете да разчитате на нашата подкрепа.", гласи текстът на телеграмата.
В телефонен разговор Станислав Благов декларира пред кмета на Ямбол, че Община Свищов е готова да предложи всякаква помощ при необходимост.
Като израз на съпричастност към мъката на близките на загиналите и пострадалите при тежкия пътен инцидент, всички публични мероприятия на свищовския кмет бяха отменени.
В МБАЛ – Свищов имат готовност да помогнат с кръводарителска акция за нуждите на пострадалите при катастрофата.
Своята съпричастност към трагедията - с едноминутно мълчание в памет на загиналите, изразиха и общинските съветници в Свищов, които заседаваха в деня на катастрофата 28 май.
Съболезнователна телеграма до своя колега в Ямбол - Наско Стефанов, изпрати и председателят на Общинския съвет в Свищов Милен Манолов.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания