Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Валентин Михов дари 12 бални тоалети в Свищов

6 момичета и 6 момчета – абитуриенти от Свищов, получиха като подарък от президента на Професионалната футболна лига и почетен гражданин на Свищов Валентин Михов бални тоалети и аксесоари на модна къща "Агресия".
Припомням, че след като стана рекламно лице на популярната модна къща тази пролет, Валентин Михов реши да дари хонорара си, за да облече за бала 12 абитуриенти в неравностойно положение от Свищов.
За целта ръководството на всяко свищовско училище предложи кой от възпитаниците му да получи подарък. От училищата коментираха, че освен социалния статус, са вземали предвид и успеха на учениците. За организацията съдействаха и от фондация "Ангели от Лим".
Така определените 12 момичета и момчета, чийто брой е символичен и препраща към 12-те Ангели от Лим, бяха поканени в модна къща "Агресия" в столицата, за да си изберат модел за бален тоалет, който да бъде изработен специално за тях.
Облеклата, заедно с нужните аксесоари, бяха доставени на младежите и девойките на място в Свищов във вторник следобед (19 май) лично от Валентин Михов и шефа на модна къща "Агресия" Александър Антов.
Момичетата и момчетата се облякоха и демонстрираха своите тоалети пред гостите и журналистите, след което се фотографираха за спомен с Валентин Михов, Александър Антов, кмета на Общината Станислав Благов и председателя на фондация "Ангели от Лим" Георги Манзаров".
Като домакин на тази среща, кметът Станислав Благов приветства Валентин Михов и собственика на модната къща, след което им благодари че са насочили благородния си жест към свищовски деца.
Валентин Михов сподели, че свищовските деца винаги са в мислите му. Към абитуриентите той се обърна с думите, че не може да имат любим футболист, а да нямат любим учител и ги призова винаги да помнят своите учители и да следват техните житейски съвети.
Пред журналистите Валентин Михов съобщи още, че наскоро модна къща "Агресия" е подарила 100 костюма на мъжете от сръбското село Бродарево, чието население първо се притече на помощ да спасява нашите деца при катастрофата в река Лим.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания