Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

89 % избирателна активност на изборите на СДС

89 % избирателна активност отчете общинската организация на СДС в Свищов на вътрешнопартийните избори на партията на 11 април за номиниране на кандидатури за народни представители и евродепутати, съобщи доц. д-р Андрей Захариев, лидер на СДС в крайдунавската община.
Според резултатите от гласуването от пет кандидатури за народни представители, първи в листата е д-р Ваньо Шарков с 276 гласа, а на второ място – Светлана Георгиева с 274 гласа. За Пламен Радонов са гласували четирима души, а за Камен Алексиев – трима. Само две от бюлетините в това гласуване са невалидни.
Според вота на свищовлии, листата на СДС за евродепутати оглавява Надежда Михайлова с 269 гласа, следвана от Лъчезар Тошев с 252 гласа. Подадени са вотове за още 9 души от общата листа с 29 имена, като на трето място се нарежда кандидатурата на Димо Гяуров с 29 вота. Невалидните бюлетини в гласуването за евродепутати са три.
Свищовското СДС бе единствената общинска организация от Великотърновска област, която участва във вътрешнопартийните избори на партията.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания