Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Заместник-министърът на труда и социалната политик

Заместник-министърът на труда и социалната политика Димитър
Димитров бе на посещение в Свищов
Заместник-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров бе на посещение в Свищов в сряда вечерта. Той бе придружен от свищовския народен представител от "Коалиция за България" Надка Балева.
В Зала 1 на Общината двамата се срещнаха и разговаряха с членове и симпатизанти на БСП, като в началото гостите бяха приветствани от местния лидер на БСП Милен Манолов.
"Дошли сме при вас преди всичко, за да чуем вашето мнение – да се запознаем с вашите проблеми и препоръки.", обърна се към хората в залата Димитър Димитров като подчерта, че с него е един от най-активните народни представители в парламента.
Заместник-министърът на труда и социалната политика сподели, че вече е бил в Свищов по хубав повод – при откриването на Бизнес центъра в града, изграден по програма "Jobs" през 2001 година.
По време на срещата Димитър Димитров говори за поетите и изпълнени ангажименти от правителството, както и за приоритетите в управленската програма до края на този мандат.
На срещата бе представен и планът на правителството за ограничаване на негативните ефекти на световната финансова и икономическа криза върху България, за икономически стимули и устойчиво развитие на страната ни през следващите години.
В рамките на национална кампания, планът на министър-председателя Сергей Станишев се популяризира от младите хора в БСП чрез рисувани комикси. 250 цветни книжки, представящи плана "Станишев", бяха раздадени и в Свищов същия ден от младежката организация на БСП в града.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания