Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Празник за своите баби и дядовци организира

Празник за своите баби и дядовци организира
4 б клас на СОУ "Николай Катранов"
Празник под надслов "Дай бабо, огънче!" организираха за своите баби и дядовци учениците от 4 б клас на СОУ "Николай Катранов" с класен ръководител Снежана Блажева.
Празникът се състоя в късния следобед на 13 март в Актовата зала на училището.
По време на тържеството децата прочетоха написаните от тях съчинения и стихотворения, посветени на любимите им баби и дядовци. Текстовете са майсторени в продължение на два учебни часа по български език и литература.
Залата бе беше специално украсена за случая с много лични признания за обич и уважение към бабите и дядовците - цитати от съчиненията на децата, както и с множество красиви плетива, дело на бабините ръце.
Част от празника бе провеждането на конкурси за най-сръчни бабини ръце и най-добре танцуващи баба и дядо, а кулминацията в празника бе обявяването на "Мисис Баба" и "Мистър Дядо". На финала всички присъстващи баби и дядовци получиха цветя от своите внуци.
"Най-важното, което трябва да запомним е, че бабата и дядото заемат много специално място в живота на децата и завинаги имат своето място в сърцата им.", обърна се към своите ученици и техните баби и дядовци класният ръководител на 4 б Снежана Блажева.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания