Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовската хип-хоп група "ADDICTIVE" участва в

Свищовската хип-хоп група "ADDICTIVE" участва в
национален конкурс
Хип-хоп групата "ADDICTIVE" при Школата по изкуствата в Свищов участва в първия национален конкурс, посветен на танците в този стил – събитието Beat’N Up, което се проведе миналата седмица в столицата, съобщи за в-к "Свищовски бряг" ръководителят на групата Надя Йорданова.
"Идеята на това събиране е да обедини и сплоти младите хора около идеята за оползотворяване на свободното време чрез танците, като основен акцент в него бе провеждането на "C-Walk" турнир", поясни Надя Йорданова.
"Свищовската хип-хоп група в състав: Евелина Людмилова, Екатерина Цачева, Павлин Томов, Мартин Юлиянов, Иван Ангелов, Тихомир Василевич и Георги Ценов се представи отлично.", съобщи с гордост Йорданова.
Георги Ценов е участвал в "C-Walk" турнир"- а и се е класирал сред най-добрите, достигайки до полуфинала, а по покана на организаторите групата ни - в пълен състав, е танцувала на сцената извън конкурсната програма.
"Всички са много добри, амбициозни са и работят с голямо желание.", похвали своите танцьори Надя Йорданова, която не пропусна да отбележи, че и хореографията на танците, които представя групата са изцяло дело на едно от момчетата в състава й – Павлин Томов, ученик в Търговската гимназия.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания