Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът на Свищов получи благодарствено писмо от км

Кметът на Свищов получи благодарствено писмо от кмета на Белоградчик
Кметът на Общината Станислав Благов получи благодарствено писмо от кмета на Община Белоградчик по повод подкрепата, дадена от Свищов за номинацията на "Белоградчишките скали" като едно от новите седем природни чудеса на света. Това за в-к "Свищовски бряг" съобщи секретарят на свищовската администрация Върбинка Конова.
"Имам удоволствието да Ви изкажа моята сърдечна благодарност за Вашата отзивчивост и за това, че Вашата Община е сред първите в страната, която подкрепя номинацията на природния феномен "Белоградчишки скали" за едно от новите седем природни чудеса на света", се казва в писмото на белоградчишкия кмет.
До края на първия етап (7 юли 2009 г.) ще бъдат проведени най-различни инициативи, ще се разнообразят формите и средствата за реклама, за да може нашето природно чудо да премине в следващия етап на класацията. Целта е още по-успешно да се популяризират уникалните "Белоградчишки скали", които са без аналог в света и да се активизират всички българи и любители на природата у нас и в чужбина да подкрепят номинацията чрез своя глас, посочва още в писмото кметът на Община Белоградчик Емил Цанков и заключава: "Искрено се надявам и занапред активно да си партнираме в подетата благородна кауза, защото става дума за България и вярвам, че заедно ще успеем!".

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания