Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовлийката Даниела Петкова отново е "Модел на

Свищовлийката Даниела Петкова отново е "Модел на
България"
Свищовската ученичка Даниела Петкова отново завоюва първото място на престижен конкурс за красавици.
В националния кастинг "Модел на България – Българка", организиран от агенция "ВИП Моделс България", провел се на 14 февруари в град Шумен, свищовлийката безапелационно спечели най-високата оценка на журито и на публиката.
В оспорваната надпревара са участвали 30 млади дами от страната.
Като победителка, нашето момиче Даниела Петкова, бе наградено от президента на "ВИП Моделс България" Димитър Маринов – Пищова с купа, диплома и плакет. Наградата на красивата свищовлийка включва и участие в световен конкурс за модели, който ще се проведе в Китай през ноември тази година.
В края на месец ноември миналата година Даниела стана "Мис Свищов 2008" в организиран конкурс от националните вериги "Мис Б-я Интернешънъл" и "Модел на Б-я", броени дни по-късно оглави национален кастинг за модели в Банско, а на 12 декември 2008, спечели и титлата "Мис България Лондон 2008" на традиционния конкурс за красота, провеждан от българската общност в столицата на Великобритания.
В момента Даниела е ученичка в 10 клас на ПГ "Проф. д-р Асен Златаров" и утре – на 14 март, ще празнува своя 17-годишен рожден ден.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания