Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Фирма "БМБ" ООД – Свищов бе наградена като "Инвест

Фирма "БМБ" ООД – Свищов бе наградена като "Инвеститор на
годината 2008"
На тържествена сесия на Общинския съвет миналия четвъртък бе връчена ежегодната награда на Общината "Инвеститор на годината" за 2008 година.
Наградата бе учредена с решение на местния парламент в края на миналата година по предложение на Постоянната комисия по икономическо развитие, финанси и бюджет. Още тогава съветниците решиха пръв носител на наградата да бъде фирма "БМБ" ООД - град Свищов, собственик на новия супермаркет "Каприз" в града, с отварянето на който през ноември 2008 бяха разкрити над 45 нови работни места.
Съсобственици на фирмата и магазина са две свищовски семейства – Виолета и Боян Апостолови, и Даниела и Боян Савови. На церемонията присъстваха трима представители на фирмата.
Наградата – почетен диплом и плакет бе връчена от председателя на Общинския съвет Милен Манолов и кмета Станислав Благов.
Съгласно приетите критерии, като "Инвеститор на годината" ще бъдат отличавани представители на местния бизнес, които имат данъчна регистрация на територията на община Свищов - ще се вземат предвид размерът на направената от тях инвестиция, разкритите работни места и увеличението на капацитета за инкасиране на приходи по Закона за местните данъци и такси.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания