Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Осем доклада от Свищов ще се състезават на областн

Осем доклада от Свищов ще се състезават на областния кръг на националната конференция "Училището – желана територия на ученика"
Осем доклада от общинския кръг на Националната научно – практическа конференция на тема "Училището – желана територия на ученика" отиват да се състезават на областно ниво, реши тричленното жури от Регионалния инспекторат, което оценява докладите.
Както вече ви информира в-к "Свищовски бряг", в Свищов конференцията се проведе на 17 и 18 февруари и на нея бяха представени общо 15 доклади.
В областния кръг на националната конференция Свищовските училища ще бъдат представлявани от три доклада на СОУ "Цветан Радославов" - "Западна Стара планина за деца" с автор Татяна Митева, "Нашето училище - мое училище" с автори Татяна Митева и Снежана Николаева, и "Всички сме част от голямото семейство, наречено училище" с автори Христинела Тодорова, Светла Тодорова и Росица Караманлиева. Два доклада в следващия кръг на конференцията ще представи СОУ "Димитър Благоев" – Проект "Сладури" с автор Ирина Папазова и "Обединени от човечността - Съвременен модел на партньорство между СОУ "Д. Благоев" и СУПЦ - с. Овча Могила" с автори Мартин Личков, Гергана Георгиева и Гергана Вачева. Честта на Свищов в обастта ще защитават и докладите на СОУ Николай Катранов - "Уча, за да зная, уча, за да правя, уча, за да бъда, уча, за да живея заедно – личностно ориентиран подход в начален етап" с автори Снежана Блажева и Ценка Димитрова, на СОУ "Алеко Константинов" - "Българският Леонардо да Винчи" с автори Доника Цановска, Ивайло Иванов и ръководител - Рени Симеонова, и ПГ "Проф. д-р Асен Златаров" - "Училище сред природата" с автори Валентин Иванов Великов и Емилия Иванова Йончева.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания