Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Членовете на новото НПО "Детско сърце" се обучавах

Членовете на новото НПО "Детско сърце" се обучаваха как да
пишат и печелят проекти
Двудневно обучение за членове на НПО "Детско сърце" се състоя на 20 и 21 февруари по проект BG 2005/017-353.01.02-1.03 "Превенция на институционализацията на деца с увреждания от община Свищов", с който Общината кандидатства и спечели финансиране от програма ФАР.
Сдружението бе създадено в рамките на проекта в края на миналата година, като негови учредители станаха родители на деца с увреждания, членове на екипа на проекта и служителите на Дневния център за деца с увреждания.
Настоящото обучението бе на тема "Финансиране на НПО и изготвяне на проекти" с лектори Диана Маркова и Емилия Дамянова от сдружение "Хуманитас" – гр. Русе, което е партньор на Общината при изпълнението на проекта.
В началото на обучението двете дами бяха приятно изненадани с подарък - мартеници от НПО "Детско сърце", което организира благотворителен базар на мартенички и поздравителни картички, изработени от деца и родители.
По време на двудневния обучителен курс членовете на неправителствената организация се запознаха с възможните източници за финансиране на НПО, набиране на средства и провеждане на дарителски кампании. За участниците в семинара бяха предвидени и занятия, посветени на структурните фондове на Европейския съюз, както и практическа работа по изготвяне, кандидатстване и отчитане на проекти.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания