Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Общината рекламира Второ издание на Фестивала на А

Общината рекламира Второ издание на Фестивала на Античния Рим на Международната туристическа борса "Ваканция 2009"
Община Свищов участва в 26-то издание на МЕЖДУНАРОДНА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА ВАКАНЦИЯ 2009, която се провежда в Националния дворец на културата в София от 26 до 28 февруари тази година.
На този значим международен форум общините и фирмите имат възможност да покажат нови туристически продукти, да обменят идеи и да се запознаят с постиженията на туристическия бизнес в страната и чужбина.
След успешно кандидатстване и одобрение, Община Свищов се включи в Националния щанд на България, представен от Държавната агенция по туризъм, съобщи за в-к "Свищовски бряг" заместник-кметът Пламен Александров.
Тази година Агенцията по туризъм коренно промени визията за участие на националния щанд. Той е разделен според туристическите райони в страната и всеки участник в щанда е разпределен към съответния район.
На международното туристическо изложение Община Свищов отново акцентира върху древния римски град НОВЕ като атрактивна туристическа дестинация и по-конкретно върху Второто издание на Фестивалът на Античния Рим, който бе едно от най-значимите туристически събития в национален мащаб за 2008 година.
Предвижда се тазгодишното издание на Фестивала да се проведе от 18-ти до 20-ти септември, като се очаква събитието да предизвика още по-голям медиен интерес.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания