Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Вили Кавалджиев снима клип в Свищов

Музикантът Вили Кавалджиев снима в Свищов клип за новото си парче – рок баладата "Реката". Музикантът изпълнява парчето с група "Спринт". Автор на музиката, текста и аранжимента на песента е бас китаристът и пианист на групата Александър Димитров.
Снимките бяха направени на Пристанището на Свищов миналия петък.
Освен от снимачния екип, в Свищов Вили Кавалджиев бе придружен от автора на песента и ръководителя на група "Спринт".
"Макар, че и аз съм дунавско чедо – роден съм в Сомовит, предпочетохме да заснемем кадрите за песента "Реката" в Свищов. Благодарим на кмета Благов за гостоприемството и за съдействието.", заяви за в-к "Свищовски бряг" Вили Кавалджиев.
Той сподели, че тв-версията на парчето, което вече се върти по националните радия, ще бъде готово до 20-тина дни. Клипът ще бъде предоставен на Свищовските радио и телевизия безвъзмездно, поясни музикантът.
Извън темата за конкретния повод на срещата ни, Вили Кавалджиев сподели, че се стяга за изборите.
"Готови сме отново да бъдем на концерти и митинги и да подкрепяме демократичните сили, както беше в началото на 90-те.", каза рок музикантът.
На свищовската сцена Вили Кавалджиев вече е гостувал няколко пъти – на "Блуз Феста" и на "Свищовските лозници", припомни самият той в края на срещата ни, заявявайки, че много ще се радва отново да пее за свищовлии.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания