Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

9 ученика от СОУ "Николай Катранов" посрещат Колед

9 ученика от СОУ "Николай Катранов" посрещат Коледа със стипендии за високи постижения
Девет ученика от СОУ "Николай Катранов" са отличени със стиендии за високи постижения, съобщи Надя Мочкова, служител в админстрацията на училището.
Четирима от учениците ще са стипендианти на Министерството на образованието и науката, което преди броени дни обяви своите стипендии за деца с изявени дарби. По 1 200 лева за високи постижения в спорта на национални състезания получават: Даяна Ангелова от 7 а клас, Иван Попов от 11 а клас, Ивайло Иванов от 11 б клас и Йоан Йорданов от 11 б клас. Петима ученика на СОУ "Николай Катранов" са наградени със стипендии от Фондация "Комунитас". В рамките на своя образователно-социален проект "1000 стипендии" Фондацията стимулира ученици, които демонстрират интерес към учението, талант в сферата на обществените, естествените науки и изкуството и желание за бъдещо личностно развитие.
Основна стипедия от 500 лева и 200 лева кредит за книги, и възможност за писмени консултации с видни български учени и специалисти получават: Даниел Тодоров от 10 а клас, Кристина Георгиева от 10 а клас, Мериян Енева от 11 а клас, Стела Маркова от 11 а клас. Поощрителна стипендия от 200 лева кредит за книги получава Венета Петкова от 10 а клас.
За учители наставници фондацията е одобрила Виолета Маринова и Константин Байрактаров.
"Да са им честити стипендиите и със здраве да си ги харчат!", пожелават от СОУ "Николай Катранов" на отличените ученици и учители от училището.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания