Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовската организация на СДС подкрепи Мартин Дим

Свищовската организация на СДС подкрепи Мартин Димитров в първия тур на вътрешнопартийните избори

Над 80 % избирателна активност отчете Свищовската организация на СДС в първия тур на вътрешнопартийните избори за председател и членове на НИС на партията.
Над 90 % от гласувалите близо 100 души – членове на общинската организация на СДС, подкрепиха с вота си Мартин Димитров.
На 14 декември (събота) СДС проведе първите в партийната история на България преки избори за председател и ръководство. Реализираните вътрешните избори са част от проекта за обновление и демократизация на СДС, който екипът на Пламен Юруков предложи. За председателския пост се състезаваха: Иван Сотиров, Румен Христов, Александър Йорданов, Мартин Димитров, Петър Паунов и Цоньо Ботев.
За участие във Втория тур на изборите гласове събраха Мартин Димитров (2878 гласа - 39,1%) и Румен Христов (1927 гласа - 26,2%).
Гласуването на сините в Свищов се проведе в Зала 1 на Общината. На същото място в неделя, 21 декември, свищовлии ще могат да участват и във Втория тур на вътрешнопартийните избори.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания