Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Общината ще дава награда "Инвеститор на годината"

Да бъде учредена ежегодна награда "Инвеститор на годината" под егидата на Община Свищов, предлага Постоянната комисия по икономическо развитие, финанси и бюджет.
На свое заседание миналия петък членовете на Комисията определиха и критерии за присъждане на тази награда.
С нея ще бъдат отличавани представители на местния бизнес, които имат данъчна регистрация на територията на община Свищов. Ще се вземат предвид размерът на направената от тях инвестиция, разкритите работни места и увеличението на капацитета за инкасиране на приходи по Закона за местните данъци и такси.
В Деловодството на Общинския съвет е постъпило и конкретно предложение. Групата общински съветници от коалиция "За Свищов" предлага за носител на ежегодната награда "Инвеститор на годината" за 2008 да бъде номинирана фирма "БМБ" ООД - град Свищов, собственик на новия супермаркет "Каприз", който отвори врати преди малко повече от месец.
Решението ще бъде взето от общинските съветници ще бъде взето утре следобед, за когато е насрочено редовното им декемврийско заседание.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания