Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Рецепти за щастлив брак и добро възпитание на деца

Рецепти за щастлив брак и добро възпитание на децата
по повод Деня на семейството

Денят на християнското семейство 21 ноември бе отбелязан в Свищов със семинар, посветен на семейните ценности, който се проведе в Зала 1 на Общината.
Организатори на събитието бяха коалиция "Моето семейство" и християнската организация "Агапе".
За да е по-удобно за участниците, организаторите бяха решили обучението да се състои не в петъчния ден, когато се честваше празника, а в съботата след него.
Лекционният курс, обединен под романтичното мото: "Не остарявай, любов …", включваше два модула: "Разрешаване на конфликти в семейството" и "Възпитаване на децата".
Водещи на обучението бяха Красимир и Жасмина Яневи, представители на сдружение "Агапе България".
Двамата припомниха на аудиторията всеизвестни истини и прости правила за успех и щастие, свързани с брака и възпитанието на децата.
В наши дни, когато и семейството, и децата ни оцеляват в един безпринципен и бездуховен свят, повече от всякога трябва да се погрижим за тяхното "спасяване".
Всичко опира до повече обич и доверие по между ни, а отговорите за всички наши въпроси по темата бихме могли да открием във "вечната книга" – Библията, споделиха лекторите.
Самите те са чудесен пример за "успешно семейство": с 23-годишен брак, три деца и в съвсем близко бъдеще – щастливи баба и дядо на внуче.
На финала участниците във семинара получиха като подарък печатни издания от коалиция "Моето семейството", която разполага и със своя електронна страница с адрес: www.moetosemeistvo.bg.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания