Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

16-годишната Даниела Петкова стана Мис Свищов 2008

В неделя, на 23 ноември, Свищов бе домакин на регионален конкурс за красота, организиран от националните вериги "Мис Б-я Интернешънъл" и "Модел на Б-я", собственост на шоумена Димитър Маринов – известен като "Митьо Пищова".
В конкурса "Мис Свищов – Интернешънъл 2008" участваха 11 млади дами на възраст между 16 и 23 години - 9 момичета бяха от града, а две участничка от участничките бяха студентки в Академията - от Плевен, и от Русия.
В първия тур от конкурса участничките дефилираха по спортни облекла, във втория се представиха по баски костюми, а в третият етап бяха облечени с официални тоалети. Техните данни и качества оценяваше 8-членно жури с председател Антон Георгиев – управител на ТВ "Видеосат". В журито бяха още Митьо Пищова, манекенки от модни агенции и представители на местния бизнес.
За "Мис Свищов" бе избрана 16-годишната Даниела Петкова. Тя е ученичка в ПГ "Проф. д-р Асен Златаров" в Свищов. Първото място в регионалния конкурс за красота й осигурява участие в националния конкурс "Мис Б-я Интернешънъл 2009", който ще се проведе през март следващата година във Варна.
Първа подгласничка на "Мис Свищов" стана Рая Иванова, която по-рано тази година бе избрана за "Мис Академия", а на трето място бе класирана Боряна Тихолова. Двете подгласнички ще представят града ни в "Мис модел на България", който ще се проведе след няколко дни в Банско.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания