Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО ПОВОД ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

Скъпи ученици, учители и родители,
Честит първи учебен ден!
15-ти септември е празник, посветен на тържеството на духа и знанието. Той символизира стремежа на българина към духовност, наука и просвещение. Училищният звън събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта и оживява една различна територия – училището.
Скъпи първокласници,
Обръщам се към вас, които за първи път ще прекрачите прага на училището. Подайте с вяра и доверие ръка на своите учители, за да ви поведат по пътя на мъдростта и знанието. Пожелавам ви щастливо детство и успехи в учението!
На вас, по-големи ученици, пожелавам повече ентусиазъм и творческа енергия през новата учебна година, добро партньорство и разбирателство в забавната и сериозната част от дейността ви, проява на по-голяма отговорност към личните ви и общите проекти за усвояване на нови знания и умения.

Учители, на вас пожелавам неуморно да създавате и да пазите богатството за всяко учебно заведение - неговите възпитаници!

Родители, пожелавам да бъдете по-близо до децата си, да ги подкрепяте и подготвяте заедно с техните учители за успешното им израстване и хармонично развитие.

Всяка нова учебна година е трудна, но именно преодоляването на препятствията прави постиженията по-скъпи. Нека 15-ти септември остане най-вълнуващия ден за вас, защото всичко започва от знанието!

На добър час!


Станислав Благов
Кмет на община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания