Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Сестри близначки от Свищов родиха в един и същи де

Сестри близначки от Свищов родиха в един и същи ден,
само с час разлика

Две сестри близначки от Свищов родиха в един и същи ден първородните си деца. 21-годишните Диляна и Ралица се сдобиха с дъщери на 7-ми септември, като разликата между двете раждания е само час и 10 минути.
Първоначално планираните термини за ражданията са били с около седмица разлика – на 8-ми и 15-ти септември, което говори, че свете сестри и са заченали горе-долу по едно и също време.
Всъщност всеизвестено е, че между близнаците съществува много силна връзка и вероятно на това се дължи уникалното съвпадение.
Диляна е по-голямата от близначките. Първа се ражда и нейната дъщеря – Кристияна, която тежи 3.100 кг. След час и 10 минути изплаква и малката Габриела с тегло 3.200 – също първо дете на Ралица.
От началото на годината общият брой на новородените в община Свищов е 102, като преобладават момченцата. Най-много бебета са се родили през август – 19, като за същия месец на 2007-ма те са били 13.
С Решение на Общинския съвет за всички бебета родени в Свищов от началото на 2008 година се изплаща еднократна парична помощ от 200 лева, но според медицинския персонал в АГ отделението това не е повлияло за увеличения брой раждания, тъй като голяма част от родилките не знаят за подпомагането.
Само през първата седмица на месец септември на бял свят са се появили 7 деца, от които 4 момичета и 3 момчета. Сред малките дами са и дъщерите на двете сестри близначки.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания