Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът участва в международен семинар за

Кметът участва в международен семинар за
устойчивото развитие на крайречните зони
Кметът Станислав Благов, Пламен Александров - заместник-кмет "Социална и интеграционна политика", Стоян Парашкевов - директор дирекция "АПИО" и кметът на с. Вардим - Николай Паунов участваха в международен семинар на тема "Устойчиво развитие на крайречните зони".
Семинарът е за обмен на опит и знания на общини от България, Румъния и Холандия и се провежда на 4 и 5 септември в град Русе. Той се организира във връзка с изпълнението на проект на холандското правителство.
Председатели на обучението бяха Хенк Рийф, международен координатор на Министерството VROM на Холандия и Белин Моллов, съветник на министъра на регионалното развитие и благоустройството.
Във втория работен ден на семинара, в програмата своя презентация представи и свищовският кмет. Неговото изложение бе на тема: "Дейности на Община Свищов във връзка с трансграничното сътрудничество с Румъния".

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания