Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Дарителска кампания за 10-годишната Иванела

В писмо, адресирано до Общинския съвет и Община Свищов, кметът на Община Тетевен Николай Павлов, моли за подкрепа на дарителска кампания за закупуване на протеза за 10-годшно момиче от Тетевен.
Малката Иванела Василева Пешева е пострадала при битов инцидент през лятото на 2007 година, вследствие на което е загубила част от китката си и се налага да й бъде поставена протеза.
До момента са извършени няколко медицински прегледи в страната и чужбина. Според лекари-специалисти е наложително протезата да се сменя ежегодно до завършване на растежа на ръката. Поне 6 протези е необходимо да се сменят, докато се стигне до поставянето на постоянната протеза, е тяхното становище.
Минимум с 36 000 евро трябва да разполага семействотo на малката Иванела , за да започне поставянето на протезите в медицинската клиника за сложни случаи на протезиране на крайници "ОТТО ВОК" - център Виена, Австрия.
Към момента нейните родители Цонка и Васил Василеви разполагат с 5 000 евро.
"Обръщаме се към вас – общинските съветници, общинската администрация, гражданите и фирмите от Свищов, с гореща молба да се отзовете и помогнете на Иванела за осигуряване на сумата за протезите. Нека всички помогнем да се върне пълноценният начин на живот на едно малко момиченце!", апелира кметът на Тетевен в писмото.
Средствата се събират в БАНКОВА СМЕТКА:
BG76UBBS80021053505220

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания