Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Български Учебен Център "Знание", Чикаго

Български Учебен Център "Знание", Чикаго

Благодарствено писмо


До г-н Станислав Благов
Кмет на Община Свищов

Господин Благов,

С голямо удоволствие приехме вашите скъпи за нас подаръци, изпратени ни по г-жа Галя Фирова, журналист.
Всичко това ни кара да се чувстваме горди и много щастливи, че имаме приятели в България, които мислят за нас и за нашата мисия, а именно да пазим и съхраняваме българщината далече от родината ни. Където и да сме по света, ние оставаме българи и вашето приятелство и подкрепа е една безценна връзка за нас, то е мост, който ни свързва с милата ни Родина.
Благодаря ви от името на Български Учебен Център "Знание" и екипа от учители, които с възрожденски плам учим българчетата, родени в Америка на българското АБВ и държим живо българското знание.
В знак на благодарност ние се обръщаме към вас с предложение за партньорство и сътрудничество за проекта – 2009 Saumur English Languages Academy за деца от 8 до 15 годишна възраст, които ще изучават английски език в САЩ. Бихме могли да ви изпратим допълнително информация за проекта при интерес от страна на езикови школи и училища в поверената ви община.
Обръщаме се към вас и за подпомагане на литературния клуб "Алеко Константинов", създаден тук в Чикаго, с цел да държим живо името на Алеко Константинов, както и да популяризираме българската култура чрез изтъкнатите наши творци, пишещи и славещи България, макар живеещи далече от нея.

Надявам се да осъществим едно прекрасно съвместно сътрудничество.


Ваша Лили Паслиева
Президент на БУЦ "Знание", Чикаго

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания