Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Започват ремонти на пътища за 302 хил. лева

В края на седмицата в общината започва рехабилитацията на два междуселищни пътни участъка и на 3 улици в града, съобщи зам. кметът инж. Мария Дочева. За целта чрез открит конкурс са сключени пет договора, три от които с учреденото дружество "Свищов", образувано от водещата фирма "Пътища" ООД – В. Търново и "Димас" АД – Габрово. За 15 календарни дни, считано от 10 юли, този консорциум трябва да извърши основния ремонт на пътя Червена-Овча могила. Стойността на обекта е 55 790 лв. В същия срок трябва да се извърши и ремонтът на пътя Деляновци-Морава-Овча могила за 33 699 лв. Консорциумът ще ремонтира и ул. "Христо Смирненски" и част от ул. "Никола Славков" в Свищов. Срокът е 30 календарни дни, а сумата за ремонтните дейности е 81 361 лв.
Другите два договора са сключени с великотърновската фирма "Пътни строежи", ангажирала се в 15-дневен срок да извърши ремонта на ул. "Симеон Ванков", възлизащ на 65 793 лв. и на ул. "Акад. Ал. Божинов" (бившия квартал "Химик") на стойност 64 643 лв.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания