Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът поздрави призьорите

Кметът поздрави призьорите в Държавните ученически първенства

На 17 юни в Зала 1 на Община Свищов кметът на Общината посрещна свищовските ученически отбори, завоювали призови места в Държавните ученически първенства. Организатор на срещата беше общинска дейност "Спортна дейност и масова физкултура".
На срещата бяха поканени отбора по хандбал на момичетата от СОУ "Николай Катранов" с ръководители Величка Плачкова и Милена Блажева, завоювал 2-ро място в Първенството за момичета 5-7 клас, отбора по лека атлетика на момчетата от СОУ "Николай Катранов" с ръководител Милена Блажева и клубен треньор Желю Замфиров, завоювали 3-то място в Първенството за момчета 8-10 клас и отбора по тенис на маса на момичетата от ДТГ "Димитър Хадживасилев" с ръководител Ангел Петков и клубен треньор Марио Якимов, класирали се 5-ти на първенството за момичета 8-10 клас. В индивидуалното класиране на състезанието капитанката на нашия отбор Виолета Ангелова завоюва сребърен медал. Първите места в своите дисциплини печелят и нашите лекоатлети – Иван Попов става първи в бягането на 400 м, а съотборникът му Ивайло Иванов – трети в същата дисциплина, на второ място в дисциплината "гюле" се класира Йоан Георгиев.
"Вие сте като посланици на общината ни. Благодаря Ви за мотивацията, упорития труд и енергията, с които завоювахте челните места в състезанията!", обърна се към децата и техните ръководители кметът. Благов пожела още на всички много нови успехи и хубава лятна ваканция. На финала на срещата за гостите бяха почерпени със сладкиши и безалкохолни напитки.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания