Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Деня на шофьора

Със състезание по майсторско управление на автомобил СБА отбеляза Деня на шофьора
В неделя, на 1 юни, СБА – Свищов проведе общинско състезание по майсторско управление на автомобил под мотото: "Мисли преди да седнеш зад волана, да опазим децата на пътя", съобщи за в-к "Свищовски бряг" Ангел Ангелов, председател на СБА - Свищов.
Състезанието се организира във връзка с деня на шофьора 5 юни, който по традиция се отбелязва на Спасовден и беше посветено на всички жертви на автомобилни катастрофи. Негови съорганизатори бяха Община Свищов, КАТ - Пътна полиция и БЧК. В състезанието, което се проведе на полигона на СБА, се включиха 20 участници. На победителите СБА – Свищов връчи купи. Крайното класиране определи на 1-во място Веселин Георгиев Игнатов от Велико Търново, с автомобил "Хонда", на 2-ро място – Йонко Петров Йонков от с. Ореш, с автомобил "БМВ" и на 3-то Петър Павлов Стаевски от с. Хаджидимитрово, с автомобил "БМВ".
Чрез страниците на в-к "Свищовски бряг" председателят на СБА – Свищов Ангел Ангелов поздрави всички шофьори по случай техния празник и отправи благодарност към всички спонсори, помогнали за провеждането на състезанието.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания