Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Изложба-живопис подреди служителка от Общината

Изложба-живопис подреди служителка от Общината

В деня на своя рожден ден 30 май общинската служителка от отдел "Инвестиционна политика" Велислава Николова Михайлова – която е машинен инженер по образование, изненада своите колеги като ги покани на изложба-живопис с нейни произведения.
Изложбата бе подредена в кафе-галерия "Антиквариат" и включваше 19 картини на младата художничка. С изключение на една от тях – рисунка от 7-ми клас на художничката с голяма сантиментална стойност за нея, всички останали творби са рисувани през последната година от Велислава. Това са пейзажи от Еленския балкан, Дряновския манастир, рисунки на Часовниковата кула, Съборната църква в Свищов, Дунавски пейзажи.
Изложбата беше открита от художника Людмил Крумов, който сподели с присъстващите възхищението си от таланта на Велислава Михайлова и пожела нови изложби на авторката. Крумов разкри още, че изложбата е организирана от съпруга на художничката – Светлин: в чест на рождения ден и в знак на обич.
"За мене рисуването е начин да избягам от напрежението на ежедневието", сподели при откриването на изложбата Велислава и благодари на всички приятели и колеги, уважили нейния празник.
Повечето от нейните произведения бяха откупени още по време на тържеството.
Сред гостите на изложбата бяха и кметът на Общината Станислав Благов, неговите заместници инж. Мария Дочева и Емил Димитров, главен инспектор Стефан Димитров– началник на РСПБЗН в Свищов.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания