Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

"Дни на отворените врати" в свищовските библиотеки

"Дни на отворените врати" и други събития в свищовските библитеки включва първата седмица от Празничната програма на Община Свищов, посветена на 24 май.
От понеделник 12 май, в Държавната градска библиотека е уредена изложба-базар на учебна литература за юноши и книги за деца на две софийски издателства.
От 12 до 17 май в Държавната градска библиотека се предлага и безплатно ползване на Интернет във виртуалната читалня на библиотеката.
Седмицата от 12 до 16 май в библиотеката при ПБЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови" премина под мотото "Седмица без глоби – върни своята закъсняла книга сега". Във вторник тук имаше "ден на малкия читател". В сряда и четвъртък в библиотеката бяха представени в електронен вид първите издания на читалището: "Чистописание на българските юноши" на 150 год. и "Буквар за първоначалните ученици на 151 год., а в днес там се показват в електронен вид ръкописи и старопечти от фонда на библиотеката: "Свищовски дамаскин" на 255 год. и "Четвероевангелие" на 440 год.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания