Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

С Общоградско поклонение пред паметта ...........

С Общоградско поклонение пред паметта на свищовските войни отбелязахме 6-ти май
Денят на храбростта и Българската армия 6-ти май в Свищов беше отбелязан с Общоградско поклонение пред Паметника на 33-ти Свищовски полк на пл. "Велешана".
Слово в памет на загиналите във войните свищовски войни и приветствие към официалните лица и гражданите, уважили празника, отправиха председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Свищов подпполковник от резерва Йордан Крумов и председателят на общинската организация на Съюза на ветераните от войните капитан от запаса Кирил Дамянов.
Паметта на загиналите свищовски войни беше почетена с едноминутно мълчание, след което Паметникът на 33-ти Свищовски полк беше отрупан с венци и цветя.
На поклонението присъстваха народният представител Надка Балева, кметът на Общината Станислав Благов, председателят на Общинския съвет инж Иван Хараламбиев, зам.-ректорът на Стопанската академия доц. д-р Андрей Захариев и др.
Събитието беше организирано от Община Свищов и Съюза на запасните офицери и сержанти от запаса.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания