Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

МАРАТОН ПО ЧЕТЕНЕ В ЧИТАЛИЩНАТА БИБЛИОТЕКА

В Маратон по четене в читалищната библиотека участваха най-малките ученици на СОУ "Цветан Радославов". Библиотечните служители Веселина Спасова и Маргарита Колева възпитаваха любов към книгата у първолаците, като ги забавляваха с четене на приказки, стихове и гатанки за деца от български класици. В четенето се включиха и самите малчугани.
Събитието, което се проведе на 24 април, е част от националната програма "Четяща България". Тя се реализира вече няколко години във връзка с Международния ден на книгата и авторското право 23 април и протича под патронажа на съпругата на президента на Република България Зорка Първанова.
В библиотеката на ПБЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови" в Свищов Маратонът по четене е вече традиционно събитие и се провежда за трета поредна година. Миналата година в него са участвали първокласниците на СОУ "Николай Катранов", а през 2006 год. – най-малките ученици от СОУ "Димитър Благоев".

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания