Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Забраняват движението на мотоциклети и каруци

Забраняват движението на мотоциклети и каруци
по главната улица в града

Промяна в организацията на пътното движение в Свищов предложиха общинските съветници от Постоянната комисия по граждански права, молби, жалби, обществен ред и сигурност към местния парламент.
Съгласно предложението се забранява паркирането и престоя на моторни превозни средства на една от централните улици – "Цанко Церковски" (от кръстовището с ул. "Емануил Чакъров" до кръстовището пред Студентски блок № 2). Съветниците от ресорната комисия предлагат още поставянето на два "легнали полицаи" на ул. "Черни връх" – между ул. "Никола Петков" и ул. "Патриарх Евтимий", и между ул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Бачо Киро". За еднопосочни се определят 3 улици: ул. "Цар Борис" – от запад на изток, ул. "Никола Петков" – от север на юг, в участъка от кръстовището със светофарите до кръстовището с ул. "Григор Стоянов" и ул. "Григор Стоянов" – от запад на изток, в участъка от кръстовището с ул. "Никола Петков" до кръстовището с ул. "Цар Освободител".
Съветниците от тази комисия предлагат още да се забрани движението на мотоциклети и каруци по главната улица в Свищов и настояват служителите на РПУ и Община Свищов да извършат проверка за паркирани стари и неупотребявани автомобили.
Предложението на Постоянната комисия по граждански права, молби, жалби, обществен ред и сигурност беше разгледано на редовното априлско заседание на Общинския съвет в късния следобед на 24 април.
Проекто-дневният ред на заседанието включваше общо 19 точки, сред които бяха разпореждания с общинска собственост, отпускане на помощи, продажба на общински жилища и др.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания