Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Доц. д-р Радослав Габровски беше избран за четвърт

Доц. д-р Радослав Габровски беше избран за четвърти заместник-председател на Общинския съвет

На провелото се редовно заседание на Общинския съвет на 27 март, с 26 гласа "за" и един "въздържал се", за четвърти заместник-председател на Съвета беше избран съветникът от Коалиция "За Свищов" доц. д-р Радослав Габровски. Изборът беше проведен съгласно приети по-рано промени в Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Свищов, на неговите комисии и за взаимодействието му с общинската администрация, с които броят на заместниците на председателя на местния парламент беше увеличен от 3-ма на 4-ма.
Доц. д-р Радослав Габровски е роден в Свищов. Завършил е Института за международен туризъм и "Застрахователно дело" в СА "Д. А. Ценов". Работил е в "Балкантурист", а от 1977 година е преподавател в свищовската академия. Бил е председател на Асоциацията на българските застрахователи, а също е оглавявал и Борда на директорите на химическия комбинат "Свилоза".
В момента преподава в Стопанската академия, Русенския университет и Висшето училище по застраховане и финанси в София.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания