Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

На 12 март "кампания за здравословна бременност

"ЕВРОФУТБОЛ" УДЪЛЖАВА КАМПАНИЯТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНА БРЕМЕННОСТ

"Еврофутбол" удължава националната благотворителна кампания "Ние чакаме бебе" с още два месеца. Причината е огромният интерес от страна на медии, държавни и частни организации и бъдещи родители към отделните инициативи - безплатни училища за бременни, събития за популяризиране на здравословната бременност и дневник - календар. Затова българската букмейкърска къща подготви училища в нови 12 града и още два хепънинга - в Стара Загора и Варна. На всяко от тях бъдещите родители ще получат и създадения специално за кампанията дневник-календар "Ние чакаме бебе".

Училищата за бременни отново ще бъдат безплатни за всички желаещи и ще се проведат в следните градове: Пазарджик - 23 март, Перник – 31 март, Кюстендил – 01 април, Благоевград – 04 април, Петрич – 05 април, Разлог – 06 април, Плевен – 12 април, Добрич – 18 април, Шумен – 19 април, Търговище – 20 април, Хасково – 20 април и Русе – 26 април.
Предстои провеждането на безплатното училище за бременни в Свищов, на 12 март 2008, от 11:00 до 13:00 часа в салона на Многопрофилна болница за активно лечение – Свищов, ул. "Петър Ангелов" 18.

Двата хепънинга ще бъдат на различни теми. "Най-масовата гимнастика за бременни" ще е в Стара Загора на 26 март от 10:30 ч. в хотел "Верея", а "Най-голямото мерене на кореми" ще бъде във Варна на 16 април от 10:30 ч. в МОЛ Варна. За всички присъстващи ще има много интересни игри, музика и разнообразни награди: дневник – календари, сувенири от "Еврофутбол"; специални подаръци от Piggy’s house.

Дневник–календарът, който беше издаден на хартиен носител в рамките на първата част на кампанията и съдържа систематизирана информация за целия период на бременността, съвети, специална гимнастика, материали за трудово-правните взаимоотношения, вече е разработен и в електронен вариант. Той може да бъде изтеглен свободно от интернет сайта на "Еврофутбол" – www.eurofootball.bg, раздел "Печелиш и помагаш" - "Ние чакаме бебе", или раздел "Изтегли". В новия си вариант дневник–календарът дава възможност за вписване на данни, за качване на снимки на определени места, за принтиране на желаната информация, за лесно водене и поддържане на няколко дневника при повече от една бременност.


Втората част на кампанията "Ние чакаме бебе" ще продължи до 30.04.2008 г. До тогава ще е и целевият тираж на Държавната парично–предметна лотария - "Набиране на средства за повишаване на информираността на бъдещите родители за здравословен начин на живот по време на бременност", който е част от проекта "Печелиш и помагаш". Единичната цена на билетите е 1 лев. Тегленето на целевия тираж ще се извърши на 30.04.2008 г. 11 % от набраните средства от продадени билети ще бъдат използвани за подпомагане на каузата.

Кампанията "Ние чакаме бебе" е част от мащабния социален проект "Печелиш и помагаш", който "Еврофутбол" реализира от началото на миналата година. Той подпомага различни наболели и важни за обществото теми, по които няма достатъчно информираност или подкрепа в страната ни. Още в първата година от стартирането си проектът получи признание с номинирането му в две от категориите в петото издание на Годишните награди за отговорен бизнес, които Българският форум на бизнес лидерите раздаде на 29.11.2007 г. Той беше отличен в разделите "Инвеститор в обществото" и "Маркетинг, свързан с кауза". Проектът "Печелиш и помагаш" продължава да получава подкрепата и на различни представители на обществения, политическия и икономическия живот у нас. Зад него вече застанаха известни журналисти, политици, спортисти, граждански организации и др.

За контакти:
Дирекция "Връзки с обществеността"
02/ 81 89 126

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания