Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Покана към свищовския бизнес

Центърът на промишлеността на Република България в Москва отправя покана за участие към представителите на бизнеса в община Свищов. Поводът е предстоящото изложение на български и сибирски фирми в руската столица от 21 до 26 април, което ще включва представяне на български и сибирски фирми, и работна делова среща под мотото "България – Сибир".
В писмо до кмета на Общината Станислав Благов, директорът на Центъра Малина Божинова апелира за популяризиране на програмата за работа на Българския делови център в Русия през 2008 година и запознаване на зинтересованите кръгове с планираните мероприятия.
Центърът по промишлеността на Република България в Москва е създаден през 1984 година по силата на междуправителствена спогодба, с цел насърчаване на търговско-икономическите връзки между двете страни. Центърът е структура в състава на Министерството на икономиката и енергетиката на Република България и същевременно се явява част от зоната за работа на българското посолство в Руската федерация.
Приоритетно направление в дейността на Центъра е насърчаването на регионалното сътрудничество между областите и общините в Република България и регионите в Руската федерация.
Електронният адрес, на който е представен Центъра е: www.cprb.ru.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания