Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Празник на подаръците на 29 февруари

Празник на подаръците на 29 февруари инициираха Настоятелството на детска градина "Радост" и сдружение "Земя завинаги - Свищов".
Под мотото "Денят за нас е подарен – нека всеки е дарен", организаторите призоваха всички институции, организации и фирми в града да разменят подаръци на най-рядко появяващата се дата в календара.
Така в петък в зала 1 на Общината се събраха представители на повече от 30 институции, училища, детски заведения, неправителствени организации и фирми.
Като домакин на празника, Община Свищов беше доразвила идеята и беше поканила всички рожденици на 29 февруари. Според данните на служба ЕСГРАООН 32-ма души в общината празнуват рожден ден на този ден – 22-ма в града и 10 в селата. Разбира се, на празника не бяха дошли всички, но тези които дойдоха, получиха специален подарък от кмета Станислав Благов.
За доброто настроение на всички се погрижиха малките артисти от Балетната школа при ПБЧ "Еленка и Кирик Д. Аврамови" с ръководител Надя Йорданова.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания