Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищов с щанд на туристическо изложение в София

С представяне на възстановките от битките на Първи италийски легион, които ще се проведат от 27 до 29 юли в Свищов, нашата община участва 25-тото юбилейно издание на "Международната туристическа борса Ваканция 2008" в София. Борсата се провежда от 21 до 23 февруари. Освен голямото лятно събитие, на щанда на Община Свищов, Съветът по туризъм предствя и древния римски град Нове, както и други възможности за туризъм. Прожектира се и филмът "Пътешествие в Свищовския край" от поредицата "Невидяната България".

В рамките на борсата на четирите етажа в НДК се представят туроператори и туристически агенции, държавни и браншови организации, общини и съвети по туризъм, спа и фитнес оборудване. Десетки хотели, СПА центрове и комплекси, транспортни организации презентират своите услуги.
Участници от цялата страна представят комуникационни технологии, стоки и съоръжения за туризъм, продукти на здравноосигурителни компании, ваканционни имоти. Посетителите и гостите на изложението ще се запознаят с най-новите предложения за балнеолечебен и еко туризъм, културен, винен и голф туризъм.

Участие в 25-то издание на ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО взимат 320 български фирми, представят се 20 страни от Европа, Азия, Африка и Централна Америка. За първи път участват и фирми от Холандия, Русия, Чехия, Индия, Обединени арабски емирства (Дубай).

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания