Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Шефът на Свищовската пожарна е номиниран ...

Шефът на Свищовската пожарна е номиниран за "Пожарникар на годината"


Началникът на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" главен инспектор Стефан Димитров е номиниран за "Пожарникар на годината".

Националният конкурс се провежда ежегодно вече няколко поредни години. Номинациите се определят от национална комисия и се утвърждават със Заповед на министъра на вътрешните работи.

Наградите се присъждат в 5 категории: по две за двете направления, в които работят огнеборците - пожарогасене и аварийно-спасителна дейност, държавен противопожарен контрол, и най-новата учредена категория, която е комплексна и обхваща дейностите в двете направления.

Главен инспектор Стефан Димитров е победител именно в комплексната категория, където се оценява дейността в двете направления. В тази категория е посочен само един победител и това е той.

Отличените огнеборци са оценявани по утвърден регламент, включващ няколко елемента: за професионална реализация, познаване на нормативната уредба, резултати от изпити за теоретична подготовка, практически умения, физическа подготовка.

Своята награда - статуетка "Пожарникар на годината", главен инспектор Стефан Димитров ще получи на официална церемония в резиденция "Бояна" на 23 януари. На шефът на Свищовската пожарна се пада и честта да благодари с тържествено слово от името на всички наградени.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания