Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ЕСЕННО-ЗИМНО РАЗПИСАНИЕ

КОРАБНАТА ЛИНИЯ МЕЖДУ СВИЩОВ И ЗИМНИЧ
МИНАВА НА ЕСЕННО-ЗИМНО РАЗПИСАНИЕ

Във връзка с намаляването на продължителността на деня и преминаването на зимно часово време, Международно Пристанище Свищов променя часовете на тръгване на редовната корабна линия от порт Свищов до порт Зимнич от 19 Октомври (петък) 2007 г.
Промяната важи само за часовете на връщане от България – досега тръгването следобед беше в 18.00 ч. за Зимнич и в 19.00 ч. за Свищов, а с новият график то вече ще бъде от 16.00 ч. от Свищов за Зимнич и от 17.00 ч. от Зимнич за Свищов.
Не се променят часовете на редовните круизи до Дунавските острови всяка събота и неделя от 12 ч. от порт Свищов и в 12.30 ч. от порт Зимнич, както и сутрешните часове на тръгване на корабната линия – от порт Свищов за порт Зимнич в 9.00 ч. и от порт Зимнич за порт Свищов в 10.00 ч.
200-местният круизен кораб ще пътува между българския и румънски бряг всеки петък-събота-неделя, независимо от климатичните условия - т.к все повече румънци пристигат през уикенда на шопинг и забавления в Свищов. При лошо време пътниците ще могат да се наслаждават на красотата на Дунава от панорамните прозорци на двата вътрешни, климатизирани салона и да се сгреят с напитки на борда.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания