Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Мото-Акция "Спаси едно дърво!"

Във връзка с националната инициативата на ЕКОБУЛПАК "Спаси едно дърво!", на 21 септември (петък) от 15,00 часа Община Свищов организира акция, популяризираща разделното сметосъбиране на отпадъци. В нея дейно участие ще вземе и свищовският мотоклуб "Ескадрон". По тяхна покана в същият ден ще пристигнат рокери от цялата страна. Те ще станат част от кампанията, чрез организирано мотошествие из града, като зад 15 моториста ще седне дете облечено с тениска с логото на "ЕКОБУЛПАК".

Те ще тръгнат от местността Паметниците и ще се придвижат по маршрут ул. "Трети март" - пл. "Хан "Бъчва" - пл. "Свобода" - пл. "Алеко". На всеки от посочените площади ще се спира и децата ще раздават информационни материали за разделното събиране на отпадъци.

В 17,30 часа, отново в местността Паметниците, ще се проведе концерт с участието на рок група "Ятаган". Тяхното изпълнение ще започне в 20,00.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания