Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Пламен Борисов с награда от международен фестивал

15-годишният възпитаник на клуб "Естрада" Пламен Борисов се пребори за първото място в трета възрастова група на Петия юбилеен международен фестивал на детските и младежки дарования "Златна рибка". В конкурса са участвали над 30 млади таланти от 7 до 19 години. Пламен впечатлил журито с изпълнението на песента "Лятото" на съименника си Пламен Ставрев. Той получил поздравления от автора на парчето Гриша Трифонов и подарък - обещание за нова песен.

От новата учебна година младият свищовец ще учи поп пеене в музикалната паралелка на СОУ "Ем. Станев" в старата столица. До момента той има богат набор от награди – 27, а първата от тях е трета награда от "Сезони" – Бургас през 2000 г. Той е лауреат на всички издания на "Сребърна Янтра", включително и носител на наградата на министъра на отбраната.

На 13 август Пламен, заедно с възпитаници на детското естрадно студио "Румина", ще участва в промоцията на новата стихосбирка на Михаил Белчев. Младото свищовско дарование ще участва в ТВ-предаването "Хит минус едно" и ще представя страната ни в международен фестивал в Румъния.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания