Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът Станислав Благов получи сертификат

Кметът Станислав Благов получи сертификат от Американската агенция за международно развитие

Кметът на Община Свищов Станислав Благов получи сертификат от Американската агенция за международно развитие. Това стана на Годишната церемония за връчване на сертификати на участници в обучения на агенцията, проведени в периода 2004 – 2005 година.

Церемонията се проведе на 8 юни 2005 година в хотел "Хилтън" в столицата.

Точно година преди това, кметът на Община Свищов Станислав Благов участва в двуседмично обучение в Дания и САЩ, организирано от Американската агенция за международно развитие.

Обучението бе на тема "Устойчиво развитие на сдруженията на местните власти" и неговата цел бе постигане на по-ефективно и отговорно местно самоуправление. В него участваха 12 членове на управителните съвети на Националното сдружение на общините в Република България, Регионалната асоциация на общините "Югозапад" и Асоциацията на дунавските общини "Дунав". Кметът на Община Свищов Станислав Благов участва в обучението като председател на АДО "Дунав".

« Назад

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания